ARKIVAATTEET ILONASTA!

Ilonasta löytyy monenlaisia neuleita, puserojaja tunikoja ja ulkoiluvaatteita.  Myös isoja kokoja ja pieniä kaula-aukkoja.

SailSki

LÄMPIMÄT TOPPATAKIT ja -housut
- MYÖS ISOJA KOKOJA! 

Sail&Ski-tuotteet on suunniteltu ulkoiluun, liikkumiseen ja vapaa-aikaan. Malliston vaatteet on tehty laadukkaista materiaaleista, ne ovat toiminnallisia ja istuvia, tyylikkyyttä unohtamatta.


Magnolia-takki sopii parhaiten D-vartalotyypille. Takki on ihanaa kevyttä materiaalia, jonka vuoksi ihanteellinen käyttää. 159 €, kokoja 3XL asti.


ILONASTA ULKOILUUN MONENLAISTA!
Linda Lykken ihanan pehmeät merinovilla-huivit ovat kestävää arjen luksusta. Ihania kuoseja!
BierreRobert-merinovillaiset alusasut pitävät koko perheen lämpimänä sääsä kuin säässä. NYT TYYTYVÄISYYSTAKUU!Tyylikäs naisellinen jakku!

Kotimainen Muotitorppa Oy:n tekstiilinahkainen monikäyttöinen jakku ja tunika sekä pitsihelmaise topit ovat meidän valikoimissa. Mitoitus on täydellinen suomalaiselle naiselle! Kokoja XS-4XL, konepesun kestävä. Nyt myös punaisena.Magic-D takki sopii parhaiten D-vartalotyypille. Takissa on irrotettavahuppu. Hupussa ja helmassa on kiristysmahdollisuus.Vetimet ovat kauniin metallinhohtoiset. Graafinen tikkikuosion valmistettu kauniista hohtavasta materiaalista.

Leea P hyvin istuvat naiselliset Soft Shell -housut. Materiaalin sisäpuolella lämmin nukkapinta. ormaalipituiseia  99,90€. Toppa- ja softshellhousuista löytyy myös lyhyempi lahjemitta - ja kokoja 5XL saakka! Perusmallin Basic-housut on unisex-malli, joten se käy myös miehille.

Tuxer-malliston vaatteet ovat sporttiset. Ne ovat suunniteltu ulkoiluun ja retkeilyyn! Miehille ja naisille. Kätsy toppahame! Läpiavattava vetoketju sivulla: Helppo pukea esim. lämmikkeeksi automatkalle tai urheilun jälkeen.

Muuta asumaan ihanaan PontNeuf-tunikaan!
Näista mukavista, helppohoitoisista ja laadukkaista tunikoista tulee varmasti LEMPIVAATTEESI!
Lähes kaikissa malleissa on isota taskut. Materiaali viskoosia. Kokoja XS-3XL. Tässä on malleja syksyn kuoseista. Suosituimmat tunikamallit ovat Isabella ja Maria.


ILONAN MONIPUOLINEN VAATEVALIKOIMA

Muodikkaasta valikoimastamme löytyy tuotteita myös suurenmoisille naisille (kokoja 34-56/XS-4XL) sekä pienikaula-aukkoisia hakeville!

Näiden tunikojen ja puserojen lisäksi housuvalikoimamme on hyvä ja monipuolinen.
Ilonassa on  Laurien Emma Ihmehousut useissa lahkeen leveyksissä, pituuksissa ja väreissä, Ze-Ze:n Edit ja Elsa housut (59,90€) sekä Jade-housuja useissa malleissa. Wery Nicen super-stretch Pirre- ja Caramel-farkut seka CaraSkinny-superstretch-housut.

Irtokauluksella pienennät helposti ison kaula-aukon tai saat ryhtiä neuleeseen (35,90€ s-xl). Vartaloa muokkaavalla topilla tai alusmekolla muotoilet vartalostasi hiukaan hoikemman (29,90€)