ARKIVAATTEET ILONASTA!

Ilonasta löytyy monenlaisia neuleita, puserojaja tunikoja ja ulkoiluvaatteita.  Myös isoja kokoja ja pieniä kaula-aukkoja.

ILONASTA ULKOILUUN MONENLAISTA!
Suomessa suunnitellut sail&ski kevyttoppahousut alkaen 59,90€, koot XXS-6XL, normaali ja lyhyt lahjemitta. Unisex-malli.
Sail&ski talvinen softshell-ulkoiluhousu, jossa harjattu sisäpinta 99,90€, koot 34-48, lyhyt ja normaali lahjemitta.
Toppatakkeja, myös isoja kokoja 4XL asti.

Linda Lykken ihanan pehmeät merinovilla-huivit ovat kestävää arjen luksusta. Ihania kuoseja!
BierreRobert-merinovillaiset alusasut pitävät koko perheen lämpimänä sääsä kuin säässä. Tyylikäs naisellinen jakku!

Kotimainen Muotitorppa Oy:n tekstiilinahkainen monikäyttöinen jakku ja tunika sekä pitsihelmaise topit ovat meidän valikoimissa. Mitoitus on täydellinen suomalaiselle naiselle! Kokoja XS-4XL, konepesun kestävä. Nyt myös punaisena.Tuxer-malliston vaatteet ovat sporttiset. Ne ovat suunniteltu ulkoiluun ja retkeilyyn! Miehille ja naisille. Kätsy toppahame! Läpiavattava vetoketju sivulla: Helppo pukea esim. lämmikkeeksi automatkalle tai urheilun jälkeen.

Muuta asumaan ihanaan PontNeuf-tunikaan!
Näista mukavista, helppohoitoisista ja laadukkaista tunikoista tulee varmasti LEMPIVAATTEESI!
Lähes kaikissa malleissa on isota taskut. Materiaali viskoosia. Kokoja XS-3XL. Tässä on malleja syksyn kuoseista. Suosituimmat tunikamallit ovat Isabella ja Maria.


ILONAN MONIPUOLINEN VAATEVALIKOIMA

Muodikkaasta valikoimastamme löytyy tuotteita myös suurenmoisille naisille (kokoja 34-56/XS-4XL) sekä pienikaula-aukkoisia hakeville!

Näiden tunikojen ja puserojen lisäksi housuvalikoimamme on hyvä ja monipuolinen.
Ilonassa on  Laurien Emma Ihmehousut useissa lahkeen leveyksissä, pituuksissa ja väreissä, Ze-Ze:n Edit ja Elsa housut (59,90€) sekä Jade-housuja useissa malleissa. Wery Nicen super-stretch Pirre- ja Caramel-farkut seka CaraSkinny-superstretch-housut.

Irtokauluksella pienennät helposti ison kaula-aukon tai saat ryhtiä neuleeseen (35,90€ s-xl). Vartaloa muokkaavalla topilla tai alusmekolla muotoilet vartalostasi hiukaan hoikemman (29,90€)